Breaking news

Doi polițiști au decedat într-un tragic accident rutier produs pe DN 67 la Râmnicu Vâlcea

loading...

Accident tragic produs marți dimineață, pe DN 67, la intrarea în Râmnicu Vâlcea, soldat cu moartea a doi polițiști și rănirea gravă a altor două persoane.

masina politieAccidentul a fost provocat în noaptea de luni spre marți, chiar de un polițist, care a intrat pe contrasens, pe DN67, la intrarea în Râmnicu Vâlcea.

În mașina marca Volkswagen Golf, se aflau trei polițiști. Aceasta a intrat frontal într-un Opel Astra în care se afla o singură persoană.

Impactul a fost atât de puternic încât maşinile au fost aruncate la câţiva metri una de cealaltă.

În urma coliziunii dintre cele două mașini, un poliţist, care era pasager în maşină, a decedat pe loc, iar şoferul a murit la spital.

Potrivit managerului Serviciului de Ambulanţă Vâlcea, Petre Duinea, poliţistul rănit, care a suferit leziuni minore, a refuzat iniţial transportul la spital cu ambulanţa, iar ulterior a ajuns la Spitalul Judeţean din Râmnicu Vâlcea, unde a primit îngrijiri medicale, nefiind însă internat.

Celălalt bărbat rănit, respectiv şoferul autoturismului Opel, este în stare gravă, având fracturi şi traumatime toracice şi cranio-cerebrale. De la locul accidentului, bărbatul a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea, iar ulterior a fost transferat la Spitalul de Urgenţă Floresca din Bucureşti, pentru tomografie şi investigaţii suplimentare.

Unul dintre poliţişti a murit la faţa locului, după ce s-au încercat mai multe manevre de resuscitare, iar cel de-al doilea a decedat în cursul nopţii la spital. Cauzele accidentului sunt viteza excesivă şi pătrunderea pe contrasens. Cei doi morţi sunt poliţişti de la secţia de din Milcoiu”, a declarat Alina Teodorescu, purtător de cuvânt la IPJ Vâlcea.

Martorii au povestit că poliţistul care a provocat accidentul a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

Autoturismul Volkswagen nu aparţine Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi că cei trei poliţişti care se aflau în maşină lucrau la secţia de Poliţie din localitatea Milcoiu şi erau în timpul liber la momentul producerii accidentului.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata