Breaking news

Doi poliţişti au ajuns la spital după ce au fost atacaţi de romi la Sinteşti

loading...

Un grup de romi din Sintești au atacat un grup de polițiști, după ce fuseseră prinși furând fier vechi. În urma altercației, jandarmii au tras mai multe focuri de avertisment, după ce romii au rănit doi polițiști.

masina politieÎncăierarea a pornit după ce polițiștii au oprit în trafic o mașină care nu avea documente justificative pentru cuprul ce-l avea în custodie.

De aici a pornit scandalul. Romii sărind la bătaie și au rănit doi polițiști care au ajuns la spital.

Oamenii legii au fost atacați de romii din Sintești cu bâte, săbii și cuțite. O mașină a jandarmilor a fost vandalizată de localnici. Iar aceștia au cerut întăriri care au luat la audieri mai multe persoane.

Astăzi, în jurul orei 09.30, polițiștii de investigare a fraudelor Ilfov împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Ilfov au procedat la oprirea unui autocamion încărcat cu deșeuri de cupru. Conducătorul autocamionului a fost condus la audieri, unde au fost de asemenea verificate  documentele de proveniență ale mărfii. În timpul audierii conducătorului auto, în jurul orei 11.00, celălalt ocupant al autocamionului a trecut la volan, în încercarea de a fugi. În urmărirea autocamionului, pe raza localității Sintești, jandarmii au tras mai multe focuri de armă către anvelope pentru oprirea autocamionului. În acel moment, au ieșit din curți mai mulți cetățeni din localitatea Sintești, având asupra lor obiecte contondente. În urma altercației, au suferit răni superficiale  un polițist și un jandarm, care au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale”, se arată în comunicatul de presă al IJP Ilfov.

La fața locului s-au deplasat pentru restabilirea ordinii și liniștii  publice 10 echipaje de poliție și jandarmi, sub directa coordonare a echipei manageriale a I.P.J. Ilfov.

Șapte persoane au fost conduse la Postul de Poliție Vidra, care în prezent sunt cercetate pentru ultraj, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata