Breaking news

Doi elevi timișoreni înjunghiați de un coleg

loading...

Doi elevi de la Grupul Industrial de Transporturi Auto din Timişoara au fost înjunghiaţi, luni, de către un coleg de școală, după ce aceștia s-au laut de el că este oltean.

cutitÎn urma altercației, elevii răniți au fost transportați la spital cu răni ușoare și se află în afara oricărui pericol. Agresorul este elev în clasa a X-a și este originar din Turnu Severin,  iar cei doi înjunghiaţi sunt elevi în clasa a XI-a, la aceeaşi şcoală. Elevul agresor l-a înjunghiat în picior de trei ori pe un elev, şi o dată, tot în picior, pe cel de-al doilea, cu un cuţit având o lamă de 10-12 centimetri, după o altercaţie care a avut loc în parcul din faţa şcolii.

Directorul adjunct de la Grupul Industrial de Transporturi Auto din Timişoara, Cristina Purtea, a declarat că elevul agresor era cunoscut ca un tânăr foarte bun la învăţătură. “Eu nu predau la clasa în care învaţă elevul, dar de la colegii mei ştiu că este un elev foarte bun la învăţătură şi care nu a făcut niciodată probleme. Sunt surprinsă de faptul că a fost în stare să îşi rănescă cei doi colegi”, a spus Purtea.

Elevul agresor  le-a declarat poliţiştilor că a recurs la acest gest deoarece aceştia l-au umilit şi l-au jignit pentru că este oltean.

Tânărul a spus în fața polițiștilor că a recurs la acest gest după ce colegii lui l-au jignit, l-au umilit pentru că este oltean şi i-au vorbit urât. Elevul a mai spus că această situaţie persistă de mai mult timp. Astăzi ( luni – n.r.), după ce a avut o dispută verbală cu cei doi, tânărul i-a lovit cu lama sub formă de cuţit de la o unghieră, a spus Emil Andrei.

Potrivit sursei citate, din consultaţiile medicilor de la Unitatea de Primire a Urgenţelor a Spitalului Judeţean Timişoara, unde au fost duşi cei doi elevi înjunghiaţi, rezultă că rănile adolescenţilor sunt superficiale. Purtătorul  de cuvînd al Poliției, Emil Andrei a afirmat că, în prezent, nu este deschis un dosar penal pentru că victimele trebuie să depună o plângere penală.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata