Breaking news

Doi baschebalişti americani, Darrel Bowie si Joseph McClain, înjunghiaţi într-un club din Brăila

loading...

Americanii Darrel Bowie si Joseph McClain, legitimaţi la clubul de baschetde la ACS Cuza Sport Brăila, au fost înjunghiaţi, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Music Bub din Brăila. Sportivii au ajuns de urgenţă la spital cu multiple plăgi. 

Totul se pare că ar fi plecat de la o fată, care a părăsit grupul cu care era și ar fi mers la masa sportivilor. Asta a atras furia celor cu care tânăra venise. În scurt timp, mai mulţi indivizi au tăbărât cu pumnii și piciorele pe baschetbaliști, iar unul dintre aceştia i-a înjunghiat pe Bowie, perforându-i un plămân, și pe McClain cu un cuțit.

Starea celor doi sportivi este stabilă, ei fiind internaţi la Terapie Intensivă. Bowie, în vârstă de 24 de ani, este în stare gravă, un plămân fiindu-i perforat, şi ar putea fi transferat la Bucureşti.

Poliţiştii spun că, din primele date, a fost folosit un cuţit şi vizionează imaginile de pe camerele de supraveghere pentru a vedea câte persoane au fost implicate în conflict.

Ambasada SUA a transmis, duminică, agenţiei News.ro că „a luat cunoştinţă de acest caz şi urmareste îndeaproape incidentul”.

Reprezentanţii Spitalului Judeţean Brăila au declarat, pentru News.ro, că sportivii care au ajuns la spital aveau multiple plăgi.

Este vorba despre doi pacienţi, unul de 24 de ani, altul de 26 de ani, victimele unor agresiuni. Cel de 26 de ani are plăgi toracice penetrante, cel de 24 de ani multiple plăgi penetrante abdominale şi toracice. S-a intervenit chirurgical, acum se află la Terapie Intensivă, echilibraţi”, a declarat dr. Alina Neacşu, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Brăila.

Interlopul Daniel Gabriel Husein, zis și Dasaev, este unul dintre principalii suspecți ai atacului sângeros, susțin surse judiciare citate de publicația debraila.ro.

Potrivit sursei citate, interlopul Daniel Gabriel Husein, zis și Dasaev, după numele fostului mare portar de fotbal rus Rinat Dasaev, ar fi fost inclus în cercul de suspecți. Dasaev s-a întors în Brăila în urmă cu patru ani, după ce a ispășit mai mulți ani de închisoare pentru proxenetism și viol, ca urmare a unei sendințe date de o instanță din Spania.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata