Breaking news

Doi bărbaţi au murit la Olteniţa după ce au alunecat pe gheaţa de pe stradă

loading...

Incompetenţa şi nepăsarea autorităţilor locale de la Olteniţa, a dus la moartea a doi bărbaţi, chiar de Ziua Naţională a României. Gheaţa de pe şosea le-a fost fatală celor doiă bărbaţi.

Pe 1 decembrie, de Ziua Naţională a României, Victor Popescu, în vârstă de 71 de ani, fost consilier la biserică, a plecat de acasă, la Spitalul din olteniţa pentru a-şi ridica reţeta. Din păcate nu a mai ajuns la spital, în viaţă.

Bărbatul a căzut pe Strada Luceafărului din Olteniţa, întrucât aceasta era acoperită cu un strat gros de gheaţă. Aşa cum se poate vedea în fotografia din articol, strada era acoperită cu gheaţă, arătând mai degrabă a patinoar decât a stradă. Căzătura i-a fost fatală, bărbatul a decedat pe loc, iar pe gheaţă a îngheţat sângele acestuia.

Tot pe 1 decembrie, la Olteniţa a mai decedat alt bărbat în vârstă de 60 de ani, Cristian Ursu, după ce a alunecat tot pe gheaţa aşternută pe şosea şi necurăţată de autorităţile locale.

Primăria din Olteniţa a achiziţionat în luna octombrie clorură de calciu şi sare, însă nu le-a împrăştiat şi pe străzi pentru a preveni astfel de tragedii.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata