Breaking news

DNA refuză să-l audieze pe Traian Băsescu, în dosarul fratelui său

loading...

DNA îl protejează în continuare pe Traian Băsescu și îl țin departe de scandalul de corupție în care este implicat fratele său, Mircea Băsescu.

traian basescu - bercea mondial - baniAvocatul Pavel Abaraham a declarat vineri la Antena 3, că procurorii DNA refuză categoric să-l audieze pe preşedintele Băsescu în calitate de martor, în dosarul fratelui său, Mircea Băsescu.

“Potrivit dispoziţiilor legale, noi avem dreptul să cerem probe şi am făcut acest lucru imediat după declanşarea cercetărilor“, a declarat avocatul la Antena 3, arătând că, printre probele solicitate se numără şi audierea preşedintelui Traian Băsescu.

Procurorii DNA i-au replicat lui Pavel Abraham că nu este necesară audierea lui Traian Băsescu, pe motiv că “în cauză existând probe suficiente pentru faptele pe care noi voiam să le probăm”.

Mircea Băsescu se află în arest preventiv încă din 20 iunie 2014, întrucât a fost filmat de Florin Anghel, în timp ce discuta cu acesta despre suma de 600.000 de euro primită în două tranșe, prin intermediul lui Marian Căpățână, pentru a-l elibera din închisoare pe Sandu Anghel. Băsescu a declarat că știe despre șantajul familiei Anghel la adresa fratelui său, dar DNA nu consideră necesară audierea Președintelui României.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata