Breaking news

DNA i-a făcut dosar penal lui Liviu Dragnea în urma plângerii depuse de un mort

loading...

Vicepremierul României Liviu Dragnea a declarat, sâmbătă, la Braşov, înainte de începerea Congresului TSD, că dosarul “Fraudă la referendum” a pornit pe baza reclamaţiei unui mort.

liviu dragneaDNA face dosare penale în baza unor plângeri depuse de morți. Liviu Dragnea susțină că dosarul penal de la DNA i se trace de la o persoană decedată încă din anii 1990.

”Practic dosarul a pornit pe baza reclamaţiei unui mort. Adică, omul a murit în ’91 sau prin ’90, iar în 2012 mi-a făcut mie reclamaţie pentru că am fraudat referendumul, de la asta a pornit practic. A murit, s-a trezit în 2012 şi s-a întors înapoi”, a spus Dragnea.

Dosarul “Fraudă la referendum”, în care sunt acuzaţi Liviu Dragnea şi alte 74 de persoane, va începe în 15 noiembrie, după ce instanţa supremă a admis cererea DNA şi a schimbat primul termen de judecare a cauzei, stabilit iniţial la 18 februarie 2014.

Înalta Curte a decis vineri ca primul termen de judecată în dosarul lui Dragnea să fie pe 15 noiembrie 2013, față de 18 februarie 2014, așa cum stabilise anterior.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata