Breaking news

DNA anchetează sponsorizările pentru PNL și PSD Prahova

loading...

Procurorii DNA au descins joi, la sediile PNL și PSD Prahova, ca să ancheteze sponsorizările primite de aceste partide, în perioada 2011-2015. Ancheta vine după ce afaceristul Eugen Văsâi a făcut un denunț la DNA.

pnl - psd - dnaOrganizațiile PNL și PSD Prahova au fost luate cu asalt, în Joia Mare, de procurorii DNA, după ce afaceristul Eugen Văsâi a spus procurorilor despre sponsorizările ilegale făcute la cele două partide politice.

Procurorii au ridicat de la cele două sedii, mai multe documente legate de sponsorizările primite de  PNL și PSD în campaniile din perioada 2011-2015.

Există suspiciuni că banii din şpăgile din dosarul Hidro Prahova ar fi ajuns şi în conturile liberalilor.

Co-preşedintele PNL Prahova, Ion Luchian, a declarat, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, că nu cunoaşte motivul pentru care procurorii DNA au solicitat documentele privind sponsorizările pentru organizaţie.

Eugen Văsâi, patronul firmei de construcţii Nicons, firmă apropiată de PNL Prahova, a spus procurorilor că a fost adus de Coman să lucreze la Hidro Prahova, pe vremea când acesta era consilierul lui Pantea.

Firma Nicons este asociată cu firma Indserv al cărui administrator şi asociat este Mihai Coman, fost angajat Hidro Prahova pe funcţia de consilier al directorului general Dumitru Pantea.

Nicons şi Indserv lucrau împreună la licitaţia pentru contractul de lucrări având ca obiect “Extindere reţele de canalizare în oraşul Comarnic”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata