Breaking news

DNA a început urmărirea penală a lui Marcel Prodan pentru că a șantajat-o pe Alexandra Stan

loading...

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul teritorial Constanţa au început urmărirea penală faţă de Marcel Prodan, impresarul care a bătut-o pe Alexandra Stan.

alexandra stan - prodanProcurorii DNA Constanța au început urmărirea penală pe numele lui Marcel Prodan, dar și a firmei SC MAAN MUSIC STUDIO SRL, în sarcina cărora s-a reţinut infracţiunea de şantaj.

La data de 15 iunie 2013, învinuitul Prodan Vasile Marcel a exercitat violenţe asupra persoanei vătămate cu scopul de a o determina să renunţe la o sumă de peste40.000 euro pe care partea vătămată o pretindea de la învinuit. Această sumă ar fi trebuit să fie achitată părţii vătămate în baza unui contract comercial încheiat cu SC MAAN MUSIC STUDIO SRL. Faţă de învinuitul Prodan Vasile Marcel, procurorii au luat măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pe un termen de 30 de zile”, se arată în comunicatul de presă al DNA.

Alexandra Stan a fost internată timp de cinci zile la Spitalul din Medgidia din cauza bătăii primite de la Marcel Prodan. Cu toate acestea, artista a depus plângere la adresa impresarului doar pentru șantaj nu și pentru vătămare corporală gravă.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata