Breaking news

DJ Manzotti, un judecător și un avocat, clienții unei rețele cu prostituate minore din Timișoara și Arad

loading...

DJ Manzotti, liderul trupei DJ Project plătea prostituate minore din Timișoara și Arad ca să facă sex cu el. Printre clienții prostituatelor minore se aflau și un judecător din Timișoara, un avocat și un medic.

DJ Manzotti - prostituataDJ Manzotti făcea sex pe bani cu minore racolate din cluburi de o rețea de traficanți de persoane.

Procurorii DIICOT au descins joi dimineaţă la mai 19 adrese din Timişoara şi Arad, pentru a destructura o rețea de traficanţi de minore.

Aceștia racolau eleve prin cluburi după care le puneau la dispoziţia clienţilor cu bani pentru adevărate orgii sexuale.

Printre clienţii reţelei de prostituție s-ar afla judecătorul Nicolae Tomuş, DJ Manzotti de la DJ Project, un avocat, un medic dar şi Cosmin Codrin, un prosper om de afaceri arădean.

Cel care se ocupa cu racolarea fetelor din cluburi sau de pe Facebook era interlopul Paul Mânzu, din grupare mai făcând parte un poliţist de la secţia 1 şi fostul soţ al lui Brigitte Sfăt, Ovidiu Torj.

Fetele erau convinse să întreţină relaţii sexuale cu clienţi potenţi financiar, fiind şi filmate, iar dacă refuzau erau ameninţate că imaginile în care apar în ipostaze pornografice vor fi prezentate părinţilor.

Întâlnirea dintre fete şi clienţi avea loc la vila lui Paul Mânzu din Dumbrăviţa, unde se petreceau adevărate orgii sexuale de la care nu lipseau drogurile.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata