Breaking news

Dinu Patriciu va fi înmormântat sâmbătă la Cimitirul Bellu din Capitală

loading...

Funeraliile omului de afaceri, Dinu Patriciu, vor avea loc, sâmbătă, de la ora 11.00, la Cimitirul Bellu din Bucureşti.

dinu patriciuDinu Patriciu va fi înmormântat sâmbătă, la Cimitirul Bellu din București unde familia acestuia are o capelă.

Sicriul, purtând trupul neînsufleţit, va fi transportat de la Londra şi apoi depus, în seara zilei de vineri, la Capela Cimitirului Bellu, unde se va desfăşura şi ceremonia funerară.

“Pentru a onora amintirea lui Dinu Patriciu, cu decenţă şi discreţie, familia solicită înţelegerea tuturor celor care doresc să participe la slujba memorială”, se arată în comunicatul de presă emis de familia omului de afaceri.

Funeraliile lui Dinu Patriciu vor avea loc în cercul restrâns al familiei.

Dinu Patriciu a murit la vârsta de 64 de ani, pe 19 august, la Spitalul Royal Free din Londra, din cauza cancerului la ficat, de care suferea de mai mulți ani de zile.

În decembrie 2012, omul de afaceri a fost supus unui transplant de ficat la o clinică din Milano.

Medicul curant al lui Dinu Patriciu, Mihai Voiculescu, a declarat că omul de afaceri a fost extrem de supărat după eşecul suferit în afacerea lanţului de magazine Mic.ro şi i s-a înrăutăţit astfel boala. Mihai Voiculescu a mai spus că Patriciu a murit cel mai probabil din cauza unei infecţii după transplantul de ficat.

Dinu Patriciu, fondator al PNL şi cel care a înfiinţat Rompetrol, cea mai mare afacere privată construită şi vândută vreodată de un antreprenor român, are o avere estimată la 300 de milioane de dolari.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata