Breaking news

Din modestie, Iohannis se relaxează în vacanță la Palm Beach, cu banii din meditații

loading...
0 3

Klaus Iohannis, președintele ales și încă neuns în funcție, zis și ”neamțul șase case”, din modestie, a ales să se relaxeze opt zile, pe cea mai luxoasă plajă din SUA, Florida, Palm Beach, cunoscută ca și insula bogătașilor.

klaus iohannis - vacanta lux palm beachÎn timp ce în țară DNA, îl reține pe șeful CF Hunedoara, Mircea Moloț pentru că a cumpărat voturi pentru Iohannis în turul doi al prezidențialelor, neamțul de la Sibiu pleacă în țările calde, cu soția, la bronzat în Palm Beach.

„Voi pleca câteva zile, într-o vizită privată, în SUA”, a răspuns Iohannis marți, la Sibiu, după ce și-a anunțat demisia din funcția de primar.

Astfel că înainte de a depune jurământul de învestitura în funcția de Președinte al României, în Parlament, Iohannis își încarcă bateriile nemțești cu soarele americanilor de la Palm Beach, unde o noapte de cazare e de la 300 de dolari în sus.

Klaus Iohannis va sta în perioada, 4 – 11 decembrie, în Florida, în Palm Beach County. Iohannis susține că o să stea la o familie de români, căreia i-ar fi botezat copilul în 2013.

Klaus Iohannis merge în Palm Beach aproape în fiecare an, de când este primar. Acolo s-a produs de fapt şi marea apropiere dintre noi. Mai exact, în vara lui 2010, mi-a spus că nu poate să vină la antrenament în următoarele două săptămâni pentru că merge în vacanţă. L-am întrebat unde, iar el mi-a spus scurt: SUA. Din nou, l-am întrebat unde, iar el mi-a spus: Florida. Nici atunci n-a vrut să detalieze şi l-am mai întrebat o dată unde, iar el mi-a spus: Palm Beach. Culmea, acolo trebuia să merg şi eu în aceeaşi zi pentru că soţia mea urma să nască primul nostru copil la o clinică din Palm Beach. I-am spus că nu anulăm orele de tenis şi ne vedem pe teren în SUA. Şi aşa a şi fost. După tenis l-am dus la spital s-o vadă pe fetiţa mea şi atunci l-am pus în faţa faptului împlinit. Eu şi soţia mea, care e de origine slovacă, hotărâsem de mult să botezăm copilul în religia ei, evanghelică, din întâmplarea şi religia lui Iohannis. I-am spus că nu cunoaştem alt naş evanghelic şi nu ne poate refuza. A acceptat şi a botezat-o pe cea mică”, a declarat Marius Vecerdea, finul preşedintelui, finul lui Iohannis, citat de obiectiv.info.

Nu este însă prima dată când Iohannis merge în vacanță de lux la Palm Beach. Oare cu ce bani, domn primar?! Tot din meditațiile la fizică?!

Numai că vacanța lui Iohannis nu i-a excitat nervos pe jurnaliștii independenți din România, care au făcut clăbuci la gură după ce Ponta s-a dus trei zile în Dubai. Deh, așa e presa indepdendentă din România, reacționează doar la stânga, nu și la statul de drepți.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata