Breaking news

Din cauza vremii, magazinele online au dificultăți în livrarea sănuițelor pentru copii

loading...

Primii fulgi de nea din 2014 au făcut ca numărul comenzilor pentru săniuțe să crească semnificativ în ultimele zile. Numai că din cauza viscolului și a ninsorilor abundente, magazinele pentru copii au dificultăți în a livra săniuțele către clienți.

sanie copiiÎn ultimele 48 de ore, magazinele online pentru copii, au anunțat vânzări mari la săniuțe pentru copii. Dar din păcate, acestea ajung cu mare dificultate la cei mici, din cauza ninsorilor abundente și a viscolului care au dus la blocarea drumurilor naționale și a autostrăzilor. Unii părinți își fac griji că săniuțele nu vor ajunge la timp.

Operatorii de la magazinul pentru copii MamicaMea au declarat pentru exclusivNEWS.ro, spus ca au primit o notificare de la firma de curierat prin care li se preciza faptul că nu pot trimite nici un colet cel puțin două zile, iar o parte dintre colete în loc să ajungă în 24 ore pot ajunge în anumite localități abia după câteva zile.

Magazinul online cu articole pentru copii, Nichiduta.ro au spus ca de când a început să ningă, au primit multe comenzi de săniuțe pentru copii. Dar au fost nevoiți să anuleze câteva comenzi deoarece curierii au spus că nu pot garanta o livrare într-un timp suficient de scurt.

Prețul unei săniuțe pornește de la 68 lei și poate ajunge, în funcție de dimensiune și model, la 359 lei.

Și din păcate, veștile nu se anunță deloc bune. Meteorologii au anunțat că este posibil să instituie din nou cod portocaliu de ninsori abundente în mai multe județe din țară.

Cele mai mari probleme se află în prezent în județele Vrancea, Brăila și Buzău, unde Guvernul României a decretat stare de alertă pentru o mai bună intervenție a autorităților.

Din cauza viscolului și a zăpezii căzute în cantități foarte mari în ultimele 48 de ore, cursurile au fost suspendate timp de câteva zile atât în Capitală cât și în mai multe județe din țară.

Așadar o săniuță era jucăria perfectă pentru toți elevii care se bucură acum de o minivacanță neprogramată la început de 2014.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata