Breaking news

Din 5 august, Tarom inaugurează o cursă aeriană de la Cluj la Praga

loading...

TAROM inaugurează zborul spre Praga cu plecare din Cluj, în data de 5 august 2013, biletele de avion fiind deja puse în vânzare. Tarifele ofertei încep de la 93 euro pentru un bilet dus-întors cu toate taxele incluse.

avion taromCompania națională de aviație, Tarom își extinde aria de zbor cu o nouă cursă aeriană ce va fi operabilă din 5 august pe ruta Cluj-Praga-Cluj.

TAROM extinde aria de destinaţii pentru pasagerii din Transilvania, iubitori de călătorii, venind de asemenea şi în întâmpinarea traficului de business. Luând în considerare nevoile pasagerilor în particular şi cererea de piaţă în general, ne-am adaptat strategia în funcţie de aceşti factori introducând o noua destinaţie, cu un orar optim pentru toate categoriile de pasageri”, a declarat Silvia Columb, Chief Commercial Officer.

 

Zborurile Cluj – Praga – Cluj şi Praga – Cluj – Praga vor fi efectuate cu avioane de tip ATR -42 şi vor avea următorul orar de zbor:
Luni, miercuri şi vineri:

14:40 Cluj-Napoca – 16:00 Praga
17:20 Praga – 20:30 Cluj-Napoca

Praga este una din cele mai frumoase capitale din Europa, centru istoric al Pragei fiind inclus pe lista UNESCO. Oraşul “magic” cum mai este denumită Praga, te întâmpină cu multe locuri încărcate de istorie, cultură şi religie: Catedrala Sf. Vitus, Capela Sf Cruci, Biserica Sf Nicolae, Palatul Lobkowicz, Vechiul Palat Regal, Primaria şi Ceasul Astronomic, dar şi cu locuri moderne precum: Casa care dansează, Muzeul Jucăriilor, Grădina Zoologica Praga şi Sea World.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata