Breaking news

Din 1 mai începe selecția pentru Miss Univers România 2010

loading...

Echipa Miss Universe România va organiza preselecții locale în Constanta, Brasov, Timisoara, Piatra Neamț, Craiova și Cluj – Napoca, acordându-le astfel o șansă tuturor tinerelor care se încadrează în cerinţele concursului „Miss Universe România 2010”.

miss-romaniaToate tinerele ce au împlinit vârsta de 18 ani până la data de 1 februarie a acestui an și care îndeplinesc toate criteriile impuse de regulamentul oficial, se pot înregistra pentru preselecțiile locale pe site-ul oficial www.MissUniverseRomania.com.

Candidatele trebuie să dea dovada unei bune moralități, să fie inteligente, frumoase, cu o condiție fizică excepțională, să aibă stil personal bine definit, să fie carismatice, și cu tărie de caracter. Să fie întruchiparea femeii timpului nostru, capabile să-și asume succesul cu grație și să poată face față presiunii succesului de a fi deținătoarea unui titlu internațional.

Constănţencele sunt aşteptate la Tomis Mall, pe 1 mai între orele 12.00 – 20.00 şi pe 2 mai, între orele 12.00 – 18.00. Concurentele vor beneficia de servicii de machiaj şi coafura, şedinţe foto profesionale şi vor trebui să facă faţă unui interviu de personalitate.

Semifinala competiţiei se va desfăşura la Bucureşti în perioada 25 – 27 iunie 2010, iar concurentele admise în urma preselecţiilor zonale, vor fi anunţate telefonic şi prin e-mail. În finală vor fi admise 30 de concurente din toate zonele ţării, în funcţie de puctajul obţinut în urma semifinalei. Finala concursului Miss Universe Romania 2010 se va desfăşura sub forma unui spectacol de gală şi va fi transmis în direct de postul TVR 1 si TVR International, pe data de 9 iulie 2010.

Miss Universe este un concurs de frumusețe, anual, organizat de Miss Universe Organization, firma deținută de Donald Trump din 1996 și în parteneriat cu NBC din 2003 când au câștigat drepturile de difuzare. Concursul Miss Universe a fost difuzat prima oară în anul 1955 și a devenit unul dintre cele mai populare și mediatizate competiții de frumusețe, din lume. În prezent titlul Miss Universe este deținut de Ștefania Fernandez, din Venezuela.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata