Breaking news

Diaconescu își face partid

loading...

Dan Diaconescu renunță la televiziune și își face partid politic pentru a candida la Președenția României.

dandiaconescuLa ieșirea din arestul Direcţiei Cercetări Penale, Dan Diaconescu a declarat în fața presei că a fost arestat din motive politice și că va demonstra cu probe acest lucru. De asemenea el a declarat că va trece televiziunea pe numele fiului său iar el se va implica în politică.

În această puşcărie, s-a încheiat un act istoric, în sensul că am hotărât, împreună cu colegii mei, formarea unui partid politic, care se va numi probabil Partidul Popular Român. De asemenea, vă anunţ că voi candida la viitoarele alegeri prezidenţiale din 2014. A fost un prizonierat politic. Abia acum înţeleg ce se întâmplă în această ţară‘, a declarat Dan Diaconescu.

El a adăugat că acum este convins că ce a păţit el i s-a întâmplat lui se poate întâmpla oricărui cetăţean din România şi, de aceea, este hotărât să intre în politică.

Instanţa i-a impus lui Dan Diaconescu mai multe interdicţii, printre care aceea de a nu lua legătura cu primarul din Zărand, Ion Moţ, şi de a se prezenta la poliţie ori de câte ori este chemat. Decizia este definitivă.

loading...
1 Comentariu
  1. xx spune

    Sa ma Pis tolea pe Diaconescu

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata