Breaking news

Design interior case stil clasic de lux București

loading...

Amenajarea interioara a unei case de lux nu este deloc lipsita de costuri. Atunci cand dorim sa fim inconjurati de obiecte frumoase, este firesc sa investim, dar ce facem cand esuam in decorarea unei case de lux.

design-interior-dormitor-clasic-BucurestiUn proiect de design interior casa de lux implica foarte multa munca, dar si experienta si pricepere, iar prin alegerea unor obiecte decorative nepotrivite cu mobilierul nu facem decat sa pierdem bani.

O casa decorate in stil clasic de lux transmite eleganta si opulenta, dar nu ne dorim sa exageram cu elementele decorative si sa ne amenajam o locuinta mult prea incarcata, mai ales cu elementele de decor care nu se potrivesc. Este usor sa cream impresia de lipsa de bun gust si rafinament, daca nu beneficiem de ajutor profesionist.

Tocmai de aceea cel mai intelept lucru pe care il putem face atunci cand ne dorim sa decoram o locuinta de lux este sa apelam la ajutorul unei echipe de design interioare. Nobili Interior Design va poate ajuta in acest sens, deoarece va sti exact care este mobilierul potrivit pentru locuinta dumneavoastra, ce parchet sa alegeti, cat si care sunt cele mai inspirate candelabre clasice.
Stilul elegant al unei case de lux este inspirat din designul interior care se practica cu succes cu decenii in urma. Intr-o astfel de locuinta observam elemente de decor atractive peste tot in jurul nostru, nu doar in mobilier, ci si pe tavan.

Daca o astfel de locuinta este decorata cu profesionalim, va transmite eleganta si sobrietate plina de bun gust. Pentru a obtine acest decor, ne folosim de mobila italiana si de mobila de lux din lemn masiv, cat si de parchet din lemn triplu stratificat, plinte decorative, corpuri de iluminat si cornise decorative pentru tavane.

Daca sunt imbinate armonios, toate aceste elemente vor arata foarte bine si vor crea un design elegant al unei case de lux, unde ne vom simti rasfatati de fiecare data. Nu trebuie sa uitati de candelabre clasice, care vor conferi si mai multe eleganta incaperii.

Este suficient sa spuneti ca va doriti decorarea unei case lux, pentru ca o echipa de designeri interioare, precum este Nobili Interior Design, sa stie exact ceea ce se potriveste mai bine casei si personalitatii dumneavoastra. Va fi imposibil sa esuati cu un proiectul de design, cat timp este realizat de profesionisti, care inteleg care sunt elementele cheie ale unui design interior elegant si cum se deosebeste acesta de un design clasic sau de unul modern.

Ne dorim tot ce este mai bun pentru propria locuinta, fie cand aceasta este noua si o decoram pentru prima, fie cand dorim sa o redecoram. Tocmai de aceea este o pierdere inutila de bani, timp si energie sa decoram singuri o casa de lux, daca nu cunoastem care sunt elementele cheie pentru un design interior de succes. Spre norocul nostru, exista intotdeauna profesionisti care pot face o treaba minunata si ne pot ajuta sa decoram locuinta de vis.

Rezultatul final va fi unul care sa ne incante de fiecare data cand ne intoarcem acasa de la serviciu, deoarece locuinta noastra va fi calda, primitoare si eleganta.
Nobili Interior Design

Site web: http://www.nobili-interior-design.ro
E-mail : nobilidesign@gmail.com
Telefon : 0720.665.365

design-interior-casa-stil-clasicdesign-interior-clasic-Bucurestidesign-interior-clasic-Bucuresti-

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata