Breaking news

Deputatul PSD, Gavril Mîrza, vot multiplu la fel ca PDL

loading...

Deputatul PSD Gavril Mîrza a fost surprins marți, în timp ce vota multiplu în plenul Camerei Deputaților și în locul colegului Eugen Bejenariu.

gavril mirzaVot multiplu cu repetiție în Camera Deputaților. PSD preia obiceiurile celor de la PDL, și votează la două mâini, legi care ne schimbă nouă, tuturor, destinele.

Deputatul PSD, Gavril Mîrza a fost filmat marți în plenul Camerei Deputaților, în timp ce vota electronic și cu cartela colegului său de bancă Eugen Bejinariu, plecat să discute cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea.

Imaginile au fost surprinse de gândul.info și acestea arată cum deputatul Gavril Mîrza votează de şapte ori, folosind atât cartela sa, cât şi cartela colegului său de bancă, Eugen Bejinariu, deputat PSD.  Bejenariu nu a fost prezent la şedinţa Camerei în perioada votului final, însă pe site-ul instituţiei, la secţiunea vot electronic, deputatul apare că a votat.

Prins cu mâța în sac, deputatul Gavril Mîrza spune că a votat în locul colegului Bejenariu pentru că acesta l-a rugat.

Nu, nu am votat cu două cartele, colegul de bancă Eugen Bejinariu a ieşit până la preşedinte şi m-a rugat să votez în raport cum indică liderul de grup şi am făcut-o. A spus că se duce până la preşedintele Zgonea şi, pentru că era votul final, se ştia cum o să meargă lucrurile. Sunt om serios, cu state vechi de activitate. Luaţi-o ca o întâmplare. V-am spus exact cum au stat lucrurile. Nu este prea corect pentru mine, dar s-a întâmplat la rugămintea colegului”, a precizat deputatul PSD Gavril Mîrza pentru Gândul.info.

Regulamentul Camerei Deputaţilor interzice ca un deputat să împrumute cartela unui alt coleg sau un deputat să voteze cu două cartele.

Gavril Mârza calcă astfel pe urmele fostului deputat PDL, Valentin Rusu, actualmente deputat PNL, care în legislatura trecută a fost filmat în timp ce a votat de 26 de ori cu cartela unui alt coleg.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata