Breaking news

Deputații cheltuie 400.000 de euro pentru ca numerele lor de telefon să fie secrete și să nu fie interceptați

loading...

Deputaţii români pun la bătaie 400.000 de euro doar pentru a se asigura că numerele lor de telefon vor fi trecute la secret și că NU vor fi interceptați.

telefoane secrete deputatiDeputații, mulți la număr, mai pregătesc o aroganță la adresa românilor.

În timp ce Guvernul spune că nu are niciun leu pentru majorarea alocațiilor copiilor, deputații cheltuie 400.000 de euro pentru ca numerele lor de telefon să fie secrete. Dar și pentru ca operatorul de telefonie să le garanteze că NU sunt interceptaţi de vreun serviciu secret.

Pe lângă aceste servicii speciale de telefonie, deputații mai vor să primească și tablete, întrucât banalele laptopuri sunt demodate.

Aceste cheltuieli cu tehnologia de ultimă oră se adaugă celor pentru noile mașini de teren. După ce a primit suplimentare de buget pe 2013, Camera Deputaților a cumpărat 50 de mașini românești cu care se vor plimba liderii grupurilor parlamentare, șefii comisiilor și aleșii din Biroul Permanent.

Daciile Duster proaspăt ieșite de pe poarta fabricii de la Mioveni au și ajuns în curtea deputaților. Prețul unei mașini a fost de 15.5000 de euro și este dotată cu aer condiționat și cauciucuri pentru toate sezoanele. În așa condiții, să tot fii deputat în Parlamentul României.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata