Breaking news

Demisii în bloc la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Floreasca din Capitală

loading...

Scandal de proporții la Spitalul de Urgență Floreasca din București. Din cauza managerului unității medicale, 17 medici de la Departamentul UPU – SMURD și-au depus demisia, urmând ca și restul medicilor și asistenților să le urmeze exemplul.

raniti-spital-smurdUnitatea de Primiri Urgențe a Spitalului de Urgență Floreasca, cel mai mare din țară, rămâne fără medici. 17 medici de la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti, care lucrează la Unitatea Primiri Urgenţe SMURD, şi-au dat demisia miercuri pe motiv că sunt trataţi într-un mod nedemn şi abuziv de către managerul interimar Sorin Păun.

Din 31 de medici care au contracte de muncă și-au dat demisia 17 doctori. Erau angajați UPU — SMURD. Unul dintre motivele invocate a fost legat de dificultăți în desfășurarea activității, ca urmare a aprovizionării discontinue cu cele necesare activității și, bineînțeles, modul în care s-a înțeles să discute și să se comporte cu oamenii. La aceasta s-a adăugat regimul de încordare psihologică ce a fost pe oameni“, a declarat, pentru AGERPRES, șeful Departamentului, medicul Bogdan Oprița.

Demisiile în masă de la UPU au fost provocate de actualul manager de la Floreasca, Constantin Păun, care vorbește urât personalului medical și refuză să aprovizioneze cu medicamente unitatea medicală.

Managerul spune că personalul  SMURD nu trebuie să aibă legătură cu unitatea medicală.

Unul dintre medicii demisionari a declarat în faţa spitalului că: Managerul a refuzat să semneze pentru achiziţionarea unor medicamente, iar din septembrie nu vor mai fi medicamente absolut deloc. Ne-am dat demisia, suntem în preaviz două săptămâni şi dacă nu se rezolvă ceva, ne găsim de lucru în altă parte.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata