Breaking news

Declarație uluitoare a lui Băsescu: Să trăiți bine a fost o urare, nu o promisiune făcută românilor

loading...

Traian Băsescu își bate joc de români într-un mare hal, pe final de mandat. Luni, în ședința CSM, președintele a afirmat că “să trăiți bine” a fost o urare adresată romanilor, și nu o promisiune.

basescu - sa traiti bineBăsescu spune că românii au înțeles greșit urarea lui ”Să trăiți bine”, cu care a câștigat alegerile prezidențiale în 2004. Președintele spune că a fost vorba doar de o urare, nici vorbă de promisiunea că vor trăi bine.

Declarația a fost făcută, luni în ședința CSM, în contextul în care membrii Consiliului discutau despre necesitatea mai multor săli de consiliu pentru judecătorii Curții Supreme.

Până la urma este o decizie politică, dacă luăm în calcul faptul că s-au construit atâtea săli de sport… Eu am mai făcut o urare românilor, ”să trăiți bine”, iar ei au înțeles că le-am promis asta. Ceea ce vreau să spun că dacă există o decizie politică, se pot construi săli de consiliu pentru judecători„, a spus Traian Băsescu la CSM.

Cu alte cuvinte, Băsescu râde în nas milioanelor de români pe care i-a păcălit cu sloganul ”Să trăiți bine”, cu care a câștigat două mandate în funcția de Președinte al României.

loading...
3 Comentarii
  1. Aurelia Ionescu spune

    Sigur ,prostovanul ii crede pe romani mai prosti decat el .In rest ,fara comentarii !.

  2. Aurelia Ionescu spune

    Imi pare ca joci periculos in politica “esterna “,tovarase besescu. Vezi ca nu cumva sa-ti taie arabii putulica…

  3. Aurelia Ionescu spune

    Sigur,prostovanul ii crede pe romani mai prosti decat el.In rest ,fara comentarii !.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata