Breaking news

De Ziua Regelui Mihai I, în București ninge ca-n povești

loading...

În București, de ziua Majestății Sale, Regele Mihai I, ninge ca-n povești de zici că ești în Ajunul Crăciunului. Iarna s-a grăbit să vină în Capitala României, chiar din 25 octombrie 2014.

ninge in bucurestiÎn ziua în care Regele Mihai I împlinește 93 de ani, în București dar și în alte cinci județe din sud-estul României, a venit iarna.

Administrația Națională de Meteorologie a emis, sâmbătă seara, o atenționare Cod Galben nowcasting de ninsori și intensificări ale vântului, valabilă până la ora 01,00, în București și alte cinci județe din sud-est.

Conform meteorologilor, între orele 19,00 și 01,00, pe raza Municipiului București, precum și în județele Ilfov, Giurgiu, Teleorman, vestul județelor Călărași și Ialomița, se va semnala ninsoare moderată cantitativ.

Stratul de omăt ce se va depune va fi de 5-7 cm și, izolat, de 10 cm. În județul Teleorman stratul de zăpadă depus în ultimele ore este în jur de 5 cm, precizează meteorologii.

În București, după circa 24 de ore de rafale de vânt puternic care au doborât multe din panourile electorale cu candidații la prezidențiale, temperatura a scăzut sub zero grade și au apărut primii fulgi de zăpadă.

În doar trei ore, zăpada  acoperit Bucureștiul, iar stratul de omăt depășește zece centimetri. Drept urmare, mașinile de la deszăpezire și-au făcut apariția pe marile bulevarde.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata