Breaking news

De unde știa Monica Macovei că Șerban Brădișteanu a pus diagnosticul greșit în cazul Năstase?!

loading...

Sâmbătă, 23 iunie, Monica Macovei a declarat pentru Mediafax, faptul că are dubii cu privire la diagnosticul pus de medicul Șerban Brădișteanu, în cazul împușcăturii lui Adrian Năstase, condamnat la doi ani de închisoare.

Monica Macovei a tunat și fulgerat încă de sâmbătă, că Adrian Năstse este deținut și că își face închisoarea în spital pentru că medicul Brădișteanu pune diagnostice eronate, care îl țin departe de penitenciar.

„Am dubii serioase cu privire la faptul că Adrian Năstase este tratat şi primeşte diagnostic de la doctorul Brădişteanu. (…) Faptul că diagnosticul îl pune doctorul Brădişteanu, care a fost senator PSD şi cercetat pentru corupţie, nu-mi dă o stare de linişte cu privire la faptul că diagnosticul este unul corect”, a spus Monica Macovei, sâmbătă 23 iunie 2012 pentru Mediafax.

De unde știa Macovei că medicul Brădișteanu punea diagnostice eronate? Era cumva medic și îl examinase pe Năstase? Răspunsul este simplu: de la DNA.

Marți, DNA s-a dat pe față și a început urmărirea penală doar a lui Șerban Bărdișteanu, unul din medicii care l-au tratat pe Adrian Năstase, după ce acesta a încercat să se sinucidă și a ajuns cu salvarea la Spitalul Floreasca.

Surse judiciare precizează faptul că Șerban Brădișteanu a fost interceptat de procurorii DNA timp de trei zile. Și că în urma interceptărilor s-a aflat că medicul discuta cu membrii familiei lui Adrian Năstase, cărora le spunea că fostul premier este foarte bine și că e în afara oricrărui pericol. În paralel, Bărdișteanu spunea presei că Năstase suferă de mai multe boli, spune de gravitatea plăgilor produse prin împușcare și că fostul premier rămâne internat în spital.

Așadar este clar că Monica Macoei a ieșit sâmbătă cu delcarații despre diagnosticele eronate în cazul Năstase, după ce a primit informațiile de la procurorii DNA, care îi linterceptaseră pe Șerban Brădișteanu.

Tot sâmbătă, Monica Macovei susținea că Adrian Năstase este deținut și că trebuie dus la închisoare. Coincidență sau nu, Tribunalul București a decis luni că Năstase se află în stare de detenție că polițiștii pot să pună în aplicare mandatul și să-l ducă la închisoare.

Așadar, Traian Băsescu a pus DNA la treabă și a scos-o la înaintare ca și trompetă pe incoruptibila Monica Macovei, iar instituțiile de urmărire penală fac ceea ce a gândit și dorit, fostul Ministru al Justiției.

 

loading...
2 Comentarii
  1. Liviu spune

    Stia pe DRACU !!! Sluga asta basista trebuie inchisa in aceeasi celula cu basescu ca prea mult se adora unul pe celalalt !!! JAVRA DRACULUI CE E !!!

  2. Robert spune

    Al dreacu de jigodie ordinara, javra, stai naiba acasa japita!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata