Breaking news

De trei ori mai puţine incendii de Paşti, în 2012 comparativ cu 2011

loading...

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă din cadul MAI comunică faptul că anul acesta au avut loc de trei ori mai puţine incendii în perioada Sfintelor Sărbători de Paşti, comparativ cu anul trecut.

În perioada 14 – 17 aprilie 2012, la nivel naţional, s-au înregistrat mai puţine incendii decât în perioada similară a anului 2011. La lăcaşurile de cult nu s-a inregistrat niciun incendiu.

Dacă anul trecut, numărul incendiilor izbucnite pe parcursul celor patru zile a fost de 416 (cu o medie de 104 incendii/zi), în anul în curs acesta s-a micşorat de trei ori, fiind de 141 (35 incendii/zi).

În anul 2012, cele mai multe incendii (92) s-au manifestat la locuinţe şi gospodării. Anul trecut, pe primul loc s-au situat tot incendiile declanşate la locuinţe şi gospodării, în număr de 182, urmate de cele de vegetaţie uscată, mirişte, stufăriş – 155.

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă reiterează populaţiei recomandarea  de a respecta normele de prevenire a situaţiilor de urgenţă, pentru a evita pierderile de bunuri materiale şi, mult mai grav, de vieţi omeneşti.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata