Breaking news

De trei ani de zile trăiește alături de mistreți

loading...

Prietenie demnă de Cartea Junglei între un ardelean și o turmă de mistreți, veche de pestre trei ani de zile.

81103_porci_mistreti_de_gospodarie_haiosiViorel Oniga, trăiește în mijlocul naturii în localitatea Măgura din județul Sălaj, iar o turmă de mistreți îi țin companie.

Toul a început în urmă cu 3 ani, când o scrofiţă domestică plecată după ghindă în pădure s-a împerecheat cu un mistreţ, iar după câteva luni scrofița i-a umplut cotețul de pui de mistreț, transmite Realitatea TV.

Scrofițele s-au împerecheat la rândul lor în următorul an tot cu mistreţi, iar după încă un an nou-născuţii au ieşit mistreţi puri.

Păţania omului i-a lăsat cu gura căscată până şi pe vânătorii care au văzut în curtea gospodarului mistreţii domesticiţi.

Ardeleanul are doar cuvinte doar de laudă la adresa turmei de prieteni mistreți, și spune despre ei că sunt extrem de inteligenți și devotați.

loading...
5 Comentarii
 1. ungureanu costel spune

  foarte frumosi as dori un nr de tel pt contact . am intentia sa cumpar citva pui .

 2. ungureanu costel spune

  puteti lasa un nr de tel pt contact?

 3. Vlad spune

  Vreau sa adopt un mistret (mascul?) ca animal de companie. Nu m-ar deranja sa aiba si veleitati de paza si protectie, dar nu este obligatoriu…

 4. nicolae georgel spune

  Buna seara ma numesc Nicolae Georgel sunt din braila si vreau sa cumpar o pereche de purcei mistret cat ma costa .Multumesc anticipat

 5. fertu radu spune

  buna as dori si eu un numar de contact ceva ca vreau sa cumpar un mascul de mistret pui sau matur.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata