Breaking news

De azi îți poți face rezervare în stațiunea Costinești chiar de pe telefonul mobil

loading...

Vești bune pentru toți românii care doresc să își petreacă vacanța pe litoral în stațiunea Costinești. A fost lansat un portal web unde sunt adunate toate unitățile hoteliere din stațiune, iar site-ul poate fi accesat și de pe telefonul mobil.

cazare costinestiÎncepând de azi îți poți rezerva un sejur la Costinești, chiar de pe telefonul mobil fără să mai fie nevoie să apelezi la intermediar sau agențiile de turism.

Portalul www.cazarecostinesti.me îți pune la dispoziție toți agenții care oferă cazare directă în stațiunea de la malul mării. Oferta este extrem de bogată și cuprinde de la vile la hosteluri, hoteluri și complexe turistice, de o stea, două și trei stele.

Casa Ștefănescu și Casa Dana V oferă condiții de cazare în Costinești corespunzătoare cu o stea. În timp ce Casa Luca, Complex Turistic Foișor, Hostel Holiday, Pensiunea Adriana, Vila Haris, Hotel Atena, Hotel Tiberius, Vila Lucky, Casa Marcela, Casa Amalia, Casa Ancora, vă pot caza la Costinești în condiții de două stele.

Pentru românii mai pretențioși și cu dare de mână, care vor condiții de trei stele se pot caza la Casa Trident, Casa Choco-Latte sau Pensiunea Oasis.

Portalul de cazare în Costinești care are și varianta pentru telefonul mobil și tablete www.cazarecostinesti.mobi, oferă detalii despre fiecare unitate hotelieră în parte. Informații cu privire la dotări, suprafață, condiții de cazare, poziționare, date de contact cât și modalități de plată.

Stațiunea Costinești cunoscut și ca Stațiunea Tineretului, se întinde pe o lungime de circa 5 kilometri, este orientată spre est, fiind expusă la soare în tot timpul zilei. Astfel că puteți face plajă cât e ziua de lungă.

Stațiunea este amenajată în prelungirea satului Costinești, la aproximativ 30 de kilometri de municipiul Constanța, între localitatea Tuzla și Stațiunea Olimp.  Plaja stațiunii este vegheată de cele două simboluri ale Costineștiului – Obeliscul și epava navei Evanghelia, eșuată în anul 1960.

Stațiunea s-a extins foarte mult în ultimii ani, lărgindu-și considerabil capacitatea de cazare, motiv pentru care este una dintre cele mai populate stațiuni de pe litoralul românesc, după Mamaia.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata