Breaking news

Dată afară de ministru și anchetată de Ministerul Muncii

loading...

După ce joi a fost demisă de Ministrul Funeriu, Melania Vergu este anchetată de Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (AMPOSDRU) din cadrul Ministerului Muncii care verifică  proiectul de patru milioane de euro, finanţat din fonduri europene.

melania-verguÎntr-un interviu acordat Realiatea Tv, Melania Vergu a recunoscut că a primit o primă tranșă de bani de 1.500.000 lei, din care și-a renovat casa, pe care o utilizează ca și sediu de firmă. “S-a amenajat sediul. Este şi locuinţa mea, care este dată în locaţie prin Registrul Comerţului”, a declarat Vergu pentru Realitatea Tv. În urma verificărilor rambursarea fondurilor europene, aşteptată de Melania Mandas Vergu, ar putea fi blocată.

În ceea ce priveşte prima tranşă a fondurilor, de 1,5 milioane de lei, fosta consilieră a ministrului Educaţiei a declarat că aceşti bani au fost folosiţi pentru dotări, astfel încât toţi membrii echipei de management să primească laptopuri şi telefoane mobile.

Melania Mandas Vergu este acuzată că a profitat de poziţia sa în cadrul ministerului pentru ca proiectul său de formare profesională să obţină fonduri nerambursabile.

Proiectul intitulat “Practică să înveţi, învaţă să practici” derulează programe de formare profesională în şcolile din România.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata