Breaking news

Daniela Pantazi, numită purtător de cuvânt al CSM

loading...

Judecătoarea Daniela Pantazi a fost numită în funcția de purtător de cuvânt al Consiliului Superior al Magistraturii. Noul purtător de cuvânt la CSM îi intră în atribuții de la 1 iulie 2014.

consiliul superior al magistraturiiBiroul de Informare Publică şi Relaţii cu Mass Media din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii, are de luni un nou șef.

„Începând cu data de 1 iulie 2014, potrivit Hotărârii nr.482/10.04.2014 a Plenului Consiliului Superior al Magistraturii, doamna judecător DANIELA PANTAZI va ocupa funcţia de Şef al Biroului de Informare Publică şi Relaţii cu Mass Media şi purtător de cuvânt al Consiliului Superior al Magistraturii. Doamna Daniela Pantazi, judecător în cadrul Judecătoriei Sectorului 4 din Bucureşti,  are o vechime de peste 15 ani în magistratură şi a fost numită în funcţia de Şef al Biroului de Informare Publică şi Relaţii cu Mass Media potrivit dispoziţiilor art. 63 alin (2) din legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii şi art. 118¹ din Regulamentul de organizare şi funcţionare a Consiliului aprobat prin Hotărârea CSM nr. 325/2005 cu modificările şi completările ulterioare”, se arată în comunicatul de presă al CSM.

Daniela Pantazi o înlocuiește astfel în funcție pe controversata Monica Prejmereanu, acuzată că ar avea legături cu serviciile secrete.

În noiembrie 2013, Monica Prejmereanu a promovat proba scrisă din concursul de ocupare a unui post de consilier juridic asimilat magistratilor de la Inspectia Judiciara.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata