Breaking news

Daniel Morar rămâne procuror general interimar până la 15 aprilie după care devine consilierul lui Hăineală

loading...

Secția de procurori a CSM a decis vineri ca Daniel Morar să rămână interimar până la data de 15 aprilie 2013, ca urmare a solicitării acestuia de a renunța la detașarea în funcția de prim-adjunct al procurorului general al PÎCCJ. După care va deveni consilierul lui Hăineală.

morar si hainealaLa solicitarea lui Daniel Morar, CSM a decis azi să pună capăt detașării acestuia în fruntea Parchetului General.

”Astăzi, 05 aprilie, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât, cu unanimitate de voturi: La solicitarea domnului Daniel Marius Morarprocuror în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj, cu grad profesional de procuror de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – încetarea detaşării sale în funcţia de prim-adjunct al procurorului general al PÎCCJ, cu începere din data de 15.04.2013”, se arată în comunicatul de presă al CSM.

 Tot azi, Oana Hăineală a decis să-l numească pe Daniel Morar, consilierul ei personal, procurorul rămânănd în această funcție până la data de 7 iunie 2013, întrucât pe 9 iunie devine judecător la CCR.

”La solicitarea Preşedintelui CSM, detaşarea – în baza  art. 58 alin. (1) din Legea nr. 303/2004 şi art. 40 alin. (1) lit. a din Legea nr. 317/2004 – pe o perioadă de 6 luni, începând cu data de 15 aprilie 2013, a domnului procuror Daniel Marius Morar la Consiliul Superior al Magistraturii, în funcţia de consilier al Preşedintelui Consiliului Superior al Magistraturii. Prin Decizia Preşedintelui CSM nr. 152/ 05.04.2013, domnul procuror Daniel Marius Morar a fost numit în funcţia de consilier al preşedintelui Consiliului Superior al Magistraturii, începând cu data de 15.04.2013. Domnul procuror Daniel Marius Morar şi-a exprimat acordul pentru detaşare, cu menţiunea că  aceasta va înceta la data de 7 iunie 2013”, se mai arată în comunicatul de presă al CSM, remis exclusivNEWS.ro.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata