Breaking news

Daniel Marian Avarvarei, agent de politie la Miroslovești, arestat pentru că a făcut sex cu minore în mașina poliției

loading...

Polițistul Daniel Marian Avarvarei, arestat preventiv după ce a fost prins făcând sex cu minore, în mașina poliției, rămâne după gratii.

polistist masina politieUn agent de poliție din Miroslovești, folosea mașina de serviciu pe post de dormitor pentru a întreține relații sexuale cu minore. Drept răsplată, polițistul a primit din partea procurorilor 29 de zile de închisoare.

Curtea de Apel Iași a decis miercuri, ca Daniel Marian Avarvarei să stea în continuare după gratii pentru că și-a permis să facă sex în mașina poliției.

Agentul de poliție la Miroslovești, în vârstă de 29 de ani a cerut judecătorilor de la Curtea de Apel Iași să fie pus în libertate, însă judecătorii i-au respins recursul.

Avarvarei este acuzat că a întreținut relații sexuale cu minore, chiar în autoturismul poliției. Agentul abia aștepta să ajungă la muncă, pentru a întreține relații sexuale cu fetele care erau obligate să se prostitueze.

Polițistul a recunoscut în fața anchetatorilor faptul că a întreținut relații sexuale în mașina poliției și că știa faptul că fetele sunt minore.

Mi-a spus că este în clasa a XI-a. Nu părea a fi de 14 ani. Am întreținut relații sexuale cu ea în autoturismul BMW care aparține lui Radu Crăciun. Nu am plătit niciun leu pentru serviciile sexuale prestate de aceasta. Eram îmbrăcat în uniforma de polițist, atunci când am întreținut relații sexuale cu fata, dar nu am știut că este exploatată„, a declarat polițistul la audieri.

Procurorii susțin ca liderul rețelei este Constantin Radu Crăciun, de 26 ani, din Valea Seacă.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata