Breaking news

Daniel Constantin noul președinte al conservatorilor

loading...
0 2

Aproximativ 1400 de delegați au participat astăzi la Congresul extraordinar al Partidului Conservator, organizat la Palatul Parlamentului, pentru alegerea noului Președinte al PC. Postul a rămas vacant după ce după ce fostul preşedinte Daniela Popa  a fost numită de Parlament membru în Consiliul pentru Supravegherea Asigurărilor.

daniel constantinDaniel Constantin, susținut ferm de Dan Voiculescu, a câștigat șefia partidului, el a primit 975 de voturi din cele 1373 voturi valabil exprimate. Petru Mărginean, șeful filialei PC Hundoara, participant și el în cursa prezidențală a partidului a obținut 398 voturi. Codruț Șereș a fost ales în funcția de secretar general al PC.

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone a fost ales de Consiliul Național al PC  în funcția de prim-vicepreședinte. El a obţinut 378 de voturi favorabile şi 32 voturi împotrivă.

21 de membrii PC s-au în scris în cursa pentru cele 11 locuri de vicepeședinți. Noii vicepereședinți ai PC sunt:  Bogdan Ciucă, Irinel Popescu, Maria Grapini, Petre Mărginean, Mihai Diaconu, Eugen Durbacă, Constantin Avram , Cătălin Bologa, Ion Diniţă, Gheorghe Obreja şi Ion Mihai.

.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata