Breaking news

Dan Voiculescu: cu dragă inimă aș iniția suspendarea lui Traian Băsescu

loading...

Dan Voiculescu, fondatorul Partidului Conservator, a declarat luni seară, la Prime Time News, de la Realitatea TV, că ar iniția cu dragă inimă a treia suspendare a lui Băsescu.

voiculescu si basescuDan Voiculescu ar fi foarte bucuros dacă USL ar vrea să-l suspende pentru a treia oară pe Băsescu. La fix un an de zile de la organizarea referendumului de demitere a lui Băsescu, când 7,7 milioane de români l-au concediat pe Băsescu, tema unei noi suspendări face valuri în România.

Prezent la emisiunea Prime Time News de la Realitatea TV, Dan Voiculescu a spus: cu dragă inimă aș iniția suspendarea lui Băsescu. Dacă ar depinde-o de mine, aș face-o mâine. În 2012, totul s-a făcut în grabă și am avut un recul din partea UE și al partenerilor noștri internaționali.

Dan Voiculescu, autorul primelor două suspendări ale lui Băsescu, a mai spus la Realitatea TV că va iniția o discuție în sânul USL despre o a treia suspendare.

Voiculescu a spus că va consulta corpul de avocați personali pentru a vedea dacă este posibil ca acum să se poată valida referendumul din 29 iulie 2012, în baza datelor INS privind recensământul populației României.

Luni, la prânz, Dan Voiculescu a fost chemat la DNA, în calitate de martor, iar la ieșirea din clădirea sediului Direcției Anticorupție a spus presei că a ajuns să fie urmărit penal pentru complicitate la șantaj, în cazul dosarului lui Sorin Alexandrescu și al administratorului RCS&RDS, Ioan Bendei.

 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata