Breaking news

Dan Șova, mitut de un om de afaceri ca să-i dea un contract pentru autostradă. Ministrul l-a denunțat la DNA

loading...

Ministrul Marilor Proiecte, Dan Șova, a depus o plângere la DNA, după ce un om de afaceri a încercat să îl mituiască ca să-i ofere un contract la o autostradă.

dan sova - bechtelDan Şova a declarat intervenţie telefonică la Antena 3, că în timpul unei vizite în Republica Populară Chineză, o persoană care face parte dintr-o companie care a încheiat contracte cu statul mai bine de 10 ani i-a propus o mită pentru obţinerea unui contract.

“Plângerea este depusă de mai mult de o lună. Ceea ce pot să vă spun este că ea face parte dintr-un registru pe care l-am mai reclamat încă o dată, în care se foloseşte numele ministrului pentru a se obţine contracte. O persoană a venit direct la mine şi mi-a propus o mită pentru obţinerea unui contract. Imediat cum am aterizat în Bucureşti am sesizat DNA şi vom vedea ce se va întâmpla. (…) Nu am fost chemat la DNA până în acest moment”, a declarat Dan Şova la Antena 3.

Dan Şova spune că a existat şi un martor la tentativa de mituire a sa. Rămâne de văzut dacă DNA va declanșa o anchetă în acest sens și îl va cerceta penal pe omul de afaceri care a vrut să-l mituiască pe Dan Șova.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata