Breaking news

Dan Diaconescu arestat pentru 29 de zile

loading...

Dan Diaconescu şi Doru Pârv, de la OTV, au primit mandat de arestare pentru 29 de zile din partea judecătorilor de la sectorul 1.

dandiaconescuDecizia judecătorilor a fost dată în această dimineață, după o noapte întreagă de audieri și deliberări. Cei doi sunt acuzaţi de şantajarea unui pimar arădean, instanţa admiţând cererea DNA de emitere a unui mandat pentru 29 de zile. Avocații celor doi inculpați au declarat că vor face recurs la Tribunalul București, pentru a se ridica măsura arestului preventiv cu anchetarea celor doi în stare de libertate.

Coincidență sau nu tot mâine, pe 24 iunie se judecă la Curtea Constituțională sesizarea PSD cu privire la legile de austeritate ale guvernului Boc și tot mâine se judecă și recursul lui Dan Diaconescu. Se repetă istoria ca în cazul lui Gigi Becali de anul trecut, când pe piața media din România izbucnise scandalul cu apartamentul de 800.000 de euro al fiicei lui Traian Băsescu, Ioana Băsescu.

loading...
1 Comentariu
  1. Victor spune

    Buna ultima constatare! Uneltele de manipulare se repeta de cate ori e cazul. Populatia uita si este superficiala, iar manipularile cele mei simple si ieftine sunt cele mai eficiente.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata