Breaking news

CSM face anchetă după ce Bercea a spus că a dat bani lui Kovesi și Liviei Stanciu

loading...

CSM a declanșat o anchetă după ce interlopul Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a declarat joi, din duba poliţiei, la intrarea în sediul DNA, că le-a dat bani prin intermediari și procurorului Kovesi și judecătoarei Livia Stanciu.

livia stanciu si kovesi - baniConsiliul Superior al Magistraturii a sesizat Inspecția Judiciară pentru a se demara verificări la Înalta Curte și DNA, ca urmare a afirmațiilor făcute de Bercea Mondial.

Astăzi, 20 iunie 2014, în temeiul art. 30 alin.1 din Legea 317/2004, preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii, a sesizat Inspecţia Judiciară în vederea efectuării de verificări privind apărarea independenţei justiţiei, în raport cu declaraţiile ce pun în pericol statul de drept, vehiculate în mass-media în data de 19 iunie 2014, referitoare la doamna judecător Livia Doina Stanciu, preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie şi doamna Laura Codruţa Kovesi, procuror şef al Direcţiei Naționale Anticorupţie”, se arată în comunicatul de presă al CSM, remis exclusivNEWS.ro.

Bercea Mondial a spus joi că le-a dat bani, prin intermediari, atât Laurei Codruța Kovesi cât și Liviei Stanciu, pentru a-l scăpa de închisoare. Interlopul a spus că lui Kovesi i-a dat 200.000 de euro prin șoferul acesteia.

”E băgată și doamna Kovesi și Livia Stanciu. Am dat vreo două milioane de euro. Avem date despre Livia Stanciu, mi-a promis Livia Stanciu”, a spus Bercea Mondial, din duba Poliției.

Întrebat de jurnaliști de ce nu a făcut denunțul pana acum, Bercea a spus că: Pentru ca doamna Kovesi nu mi-a restituit banii pana acum prin șofer.

Acuzațiile lui Bercea vin la câteva ore după ce fiica acestuia, Isaura Anghel a declarat la Antena 3, că Livia Stanciu trebuia să îi ajute ca să-l scoată din închisoare, prin intervenția lui Băsescu.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata