Breaking news

CSM dă undă verde percheziționării și arestării procurorului Majeczki Izabella, acuzată de luare de mită

loading...

Majeczki Izabella, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Gheorgheni, este cercetată penal de DNA, sub acuzația de luare de mită și  instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată.

dna - csmSecția de procurori a CSM și-a dat acordul pentru c DNA să poată efectua percheziții și chiar să o aresteze pe Majeczki Izabella.

În şedinţa din data de 4 noiembrie 2013, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a încuviinţat – în temeiul art. 42 alin. (2) din Legea nr. 317/2004 privind CSM, republicată, raportat la art. 95 alin. (1) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, republicată – percheziţia domiciliului şi a biroului, reţinerea şi arestarea preventivă a învinuitei Majeczki Izabella  – prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Gheorgheni”, se arată în comunicatul de presă al CSM, remis exclusivNEWS.ro.

Procurorii Direcţiei Naționale Anticorupție a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul a două infracţiuni de luare de mită şi instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată.
CSM a avizat efectuarea perchezițiilor, având în vedere că procurorul în cauză este suspectat în legătură cu infracțiuni de corupţie constând în primire de bani şi bunuri pentru soluţionarea dosarelor aflate pe rolul parchetului, în favoarea unor persoane cercetate pentru infracţiuni de violenţă şi contra avutului privat”, se arată în comunicatul de presă al DNA.La acțiune, procurorii sunt sprijiniți de angajați ai Jandarmeriei și de ofițeri ai Direcției Generale Anticorupție (DGA).
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata