Breaking news

Cristian Tudor Popescu o ia pe arătură și îl compară pe Ponta cu Hitler

loading...

Celebrul și mai nou controversatul jurnalist Cristian Tudor Popescu îl compară pe Victor Ponta cu Hitler, în privința plagiatului, sugerâd că așa se întâmpla și pe vremea naziștilor, când se instalaseră la putere în Germania, nu mai respectatu nicio lege.

CTP-ul începe să are strada de-a latul și îl compară pe Victor Ponta cu Hitler. Afirmația a fost făcută vineri, în direct la Realitatea TV. Remarca lui Popescu a fost făcută, în contextul în care actuala putere încearcă să-l scoată basma curată pe Ponta în scandalul plagiatului tezei de doctorat.

Lucurile încep să arate în acest moment, şi am proprietatea termenilor, ştiu ce spun, ca în Germania după victoria naziştilor, după alegerea lui Hitler cancelar al Germaniei, în 1933. Este aceeaşi sfidare monstruoasă din partea noii puteri, de a-şi impune cu orice preţ voinţa, călcând în picioare orice regulă, desfiinţând o comisie atunci când există vreun pericol ca ea să dea vreun verdict neplăcut pentru domnul Ponta. Aud nişte prostii în faţă practicate de susţinătorii acestei puteri care mă scot din minţi. Nu este posibil să o auzi pe doamna Andronescu şi nu ştiu câţi am mai auzit că trebuie un verdict de specialitate, trebuie o comisie juridică care să analizeze. Ce să analizeze? Este suficient un grup de oameni, o gospodină, un elev, un ţăran, un grup de oameni care ştiu să scrie şi să citească pentru a proba această hoţie a domnului Ponta. Nici măcar nu e vorba de un plagiat. Oricine poate să ia şi să compare, dacă ştie să scrie şi să citească. Nu trebuie studii juridice. Plagiat înseamnă ceva mai fin”, a spus Cristian Tudor Popescu, la Realitatea TV.

Stimabilul jurnalist CTP începe să exagereze rău de tot și parcă face ca și Cristoiu, trecând de partea lui Băsescu. Să fii acuzat de plagiat e una, și alta e să fii acuzat că ai vândut flota și ai profus un prejudicu de 275 milioane euro, țării.

loading...
2 Comentarii
  1. val spune

    nu este prima data cand o ia pe aratura;erge la psihiatru si se reapara pentru o vreme

  2. Liviu spune

    E cretin . In loc sa-l critice pe porcul de basescu … al dreaq bosorog retardat . Taci tataie si asteapta-ti pensia in liniste !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata