Breaking news

Cristian Gălbenuşe, un sportiv de performanță, ucis într-un bar din Slatina

loading...

Tragedie de proporții în sportul românesc. Un sportiv de performanță, în vârstă de doar 24 de ani,  ce în urmă cu două luni devenise tătic, a fost ucis vineri seară, într-un bar din Slatina.

cristian galbenuseCristian Gălbenuşe a fost înjunghiat mortal de către un țigan periculos, într-un bar din Slatina.  Tragedia s-a petrecut în incinta barului “Vintage Pub” din Slatina, în jurul orei trei dimineața, din cauza unui grup de țigani care făceau scandal.

În loc să cheme poliția, patronul localului l-a chemat în ajutor pentru a liniști romii, pe tânărul boxer de performanță. Tânărul sportiv, cunoscut ca având un comportament calm, ar fi încercat, la rândul său, să tempereze atmosfera şi să îi convingă pe clienţii recalcitranţi să părăsească în linişte barul. Cristian Gălbenuşe nu a mai apucat însă să aplaneze conflictul întrucât țiganul a scos un cuțit și la doborât la pământ.

Este vorba despre un conflict spontan produs în cadrul unui local din Slatina în noaptea de vineri spre sâmbătă, unde un tânăr de 25 de ani, din localitate, a înjunghiat mortal un alt tânăr de 24 de ani, tot din localitate, acesta din urmă decedând până la sosirea cadrelor medicale. Agresorul a fost internat la Spitalul nr. 1 din Craiova şi va fi cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt”, a precizat comisar-şef Claudia Radu, purtător de cuvânt al Poliţiei Olt.

Agresorul, Florin Gulie, în vârstă de 25 de ani, a ajuns la Spitalul de Urgență din Craiova, întrucât a fost rănit în urma scandalului produs chiar de el. Florin Gulie este certat cu legea și nu se află la primul scandal în locuri publice.

Pentru că l-a ucis cu sânge rece pe tânărul sportiv, țiganul riscă să stea după gratii cel puțin 25 de ani.

Cristian Mihăiţă Găbenuşe era nepotul lui Constantin Gălbenuşe, cel mai titrat antrenor de box din judeţul Olt, care activează în cadrul Clubului Sportiv Municipal Slatina.

În 2013, Cristian Gălbenușe se căsătorise iar în urmă cu câteva luni a devenit tată-l lui Erick Sorin Andrei.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata