Breaking news

Crimă macabră la Satu Mare | Și-a răstignit mama după care i-a pus icoana pe piept

loading...

Marcel Nagy, în vârstă de 36 de ani, și-a omorât cu bestialitate ambii părinți, după care pe mama lui a răstignit-o și ia pus icoana pe piept. După ce și-a măcelărit părinții, bărbatul s-a dus la preot și a spus ce a făcut.

crima satu mareMarcel Nagy și-a omorât cei doi părinți, duminică noapte. Bărbatul și-a înjunghiat în piept și stomac atât tatăl în vârstă de 71 de ani, cât și mama în vârstă de 65 de ani.

Poliţiştii au găsit-o pe femeie dezbrăcată şi răstignită pe o scândură cu icoana pe piept.

Femeia a fost găsită pe prispa casei, din satul Giungi, din comuna Beltiug, județul Satu Mare, acoperită cu haine şi frunze de nuc, iar pe piept avea o icoană. După care, bărbatul s-a dus la preotul din sat ca să-i povestească cum şi-a măcelărit părinţii.

”Părinte, mi-am omorât mama şi tatăl”, i-a spus acesta, la ora 5.00 dimineaţa, preotului din sat.

Preotul a alertat autoritățile, iar criminalul a fost reținut de poliție și urmează să fie arestat preventiv pentru omor deosebit de grav.

În momentul în care a fost încătuşat, criminalul a vrut să-l lovească pe poliţist cu un lighean. Vecinii vorbesc despre faptul că teroarea bătrânilor a început în urmă cu patru ani, după ce fiul acestora a divorţat şi şi-a pierdut fetiţa. De atunci, s-a refugiat în alcool şi ori de câte ori se îmbăta devenea extrem de violent.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata