Breaking news

Cosmin Seleși plângând la Antena 3: am ajuns ultima bătaie de joc a politicenilor

loading...

Cosmin Seleși a intervenit telefonic, joi seară la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, unde, plângând, și-a exprimat indignarea pentru nepăsarea autorităților cu privire la tragedia lui Ionuț Anghel.

cosmin selesiCosmin Seleși, prezentatorul emisiunii Familiada și co-prezentatorul show-ului Te Cunosc de Undeva, a intervenit telefonic în emisiune unde a lansat un atac fără precedent la adresa clasei politice pe care ar vrea să o schimbe integral cu alta nouă.

Actorul a spus că a fot joi la înmormântarea copilului ucis de câini și a rămas îngrozit de ceea ce a văzut și a spus că trebuia să vină tot Parlamentul să vadă în ce hal arăta Ionuț Anghel.

Am fost la biserică, copilul meu are aceeași vârstă cu Ionuț, și vreau să vă spun că m-am simțit eu ca cetățean, ca simplu cetățean, ultima bătaie de joc a politicienilor, care cu nonșalanță mint, ba mai mult, sunt sub orice critică. Atâta timp cât ei în momentul de față încep să se certe și pe drama unei familii, pentru mine în acest moment….eu, dacă mă întrebați aș schimba toată clasa politică și aș pune pe altcineva în loc, atâta bătaie de joc nu am văzut în viața mea” a spus Cosmin Seleși la Antena 3.
Prezentatorul de la Antena 1 a mărturisit că în urmă cu trei luni a mai pierdut un copil, nu al lui, și că tragedia lui Ionuț l-a marcat ireversibil. Seleși a spus clar și răspicat că politicienii sunt corupți, mincinoși și șpăgari și că doar se ceartă între ei în loc să se ocupe de cei care i-au votat.

Am mai pierdut un copil, nu al meu, dar am ținut departe acest lucru. Nu se mai poate, am ajuns la capătul răbdărilor, nu se mai poate. Majoritatea românilor ne-am saturat, știm cu toții toate șpăgile pe care le iau toți. Gândiți-vă măcar un minut pe zi la noi, dar niciunul nu spun adevărul, simt toate categoriile sociale că nu mai pot și că vor exploda”, a spus Cosmin Seleși plângând.

La finalul intervenției telefonice, Cosmin Seleși a spus: cum arăta Ionuț….., trebuia să meargă tot parlamentul să vadă , așa e și țara asta, suntem hăituiți…

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata