Breaking news

Șeful Poliției Reșița, Cornel Băjău, fotografiat în timp ce chefuia cu interlopii

loading...

Şeful Poliţiei orașului Reșița, Cornel Băjău a fost fotografiat în timp ce chefuia cu Şafar Komnyes Ocsi, considerat capul reţelei de interlopi din Dealu Crucii.

Cornel Bajau cu interlopiiȘeful Poliției Reșița este prieten la cataramă cu interlopii. Comisarul-şef Cornel Băjău apare în mai multe fotografii când bea şi dansează alături de interlopi cunoscuţi din oraş.

Șeful polițiștilor reșițeni apare în zeci de fotografii alături de interlopi, iar în unele apare lângă Şafar ciocnind paharul cu băutură, în altele jucând de mama focului alături de interlop.

În luna aprilie, interlopii din Dealul Crucii au fost protagoniştii unui scandal soldat cu răniţi, o persoană înjunghiată, geamuri sparte şi mai multe reţineri.

Potrivit site-ului argument-cs.ro, comisarul-şef a fost judecat în Consiliul de Judecată constituit la nivelul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, pentru abateri pe linie profesională şi comportament necorespunzător în compania unor persoane certate cu legea. Cornel Băjău find trecut într-o funcție inferioară, însă a contestat decizia.

Dacă cu interlopii chefuia cot la cot, cu subalternii se purta ca un dur. Se vorbeşte că la un chef, ţinut în afara oraşului, comandantul Poliţiei Municipiului Reşiţa şi-ar fi lovit atât de tare un coleg, încât acesta a ajuns la Urgenţele din cadrul Spitalului Judeţean Reşiţa. A avut parte şi în acel caz de un control din cadrul IGPR, însă comisarul bătut nu a depus plângere împotriva şefului său.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata