Breaking news

Corina Dumitrescu ar putea fi numită judecător CCR în locul Iuliei Motoc

loading...

Corina Dumitrescu este la un pas de a fi numită judecător la Curtea Constituțională, în locul Iuliei Motoc, ca urmare a numirii acesteia la CEDO.

corina dumitrescu - ccrCorina Dumitrescu, Rectorul Universității Dimitrie Cantemir, este în cărți pentru a fi numită în funcția de judecător la Curtea Constituțională a României.

Corina Dumitrescu, care în prezent ocupă și funcția de membru CSM din partea societății civile, ar urma să ocupe locul lăsat liber de Iulia Motoc, proaspăt numită judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului.

Candidatura Corinei Dumitrescu este puternic promovată în PSD de preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan. Și asta pentru că rectorița este nimeni alta decât soția senatorulului PSD de Vrancea Cristian Dumitrescu, vicepreşedinte al Senatului.

Senatul României ar urma să numească un nou judecător la CCR în locul Iuliei Motoc.

Corina Dumitrescu a ratat în 2012 funcția de Ministru al Educației după mai multe declarații neinspirate în presă și probleme cu CV-ul personal.

Un alt nume vehiculat în presa pentru funcția de judecător la CCR, este senatorul PSD Ioan Chelaru, fost avocat al lui Sorin Ovidiu Vîntu.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata