Breaking news

Copilul de patru ani din București a murit în chinuri, fiind sfâșiat de o haită de maidanezi

loading...

Medicii legiști s-au îngrozit când au văzut în ce hal a fost sfâșiat copilul de patru ani din București. Micuțul a murit în chinuri, având sute de mușcături pe tot corpul.

caine ucigasMedicii de la IML care au efectuat autopsia copilului de patru ani mort, luni, la marginea Parcului Tei din București, s-au îngrozit de ceea ce au văzut.

Copilul fusese mutilat efectiv de câini, având sute de mușcături pe corp care i-au provocat hemoragii masive.

Medicul legist a spus că doar tălpile au scăpat neatinse de colții maidanezilor care au acționat precum niște fiare sălbatice care sunt la vânat.

Tragedia s-a produs luni, în jurul prânzului, când doi frați, unul de 6 și altul de 4 ani, au ieşit la plimbare în Parcul Tei din Capitală împreună cu bunica lor. Aceasta a povestit anchetatorilor că era pentru prima dată când mergeau acolo. În timp ce femeia se odihnea pe bancă, copii s-au îndepărtat și au ajuns în afara parcului în apropierea curții unei societăți comerciale unde au fost atacați de cîinii maidanezi care se adăposteau acolo.

Copilul de șase an a scăpat doar cu o mușcătură la picior, în timp ce băiatul de 4 ani a fost sfâșiat efectiv de câini.

Trupul micuțului a fost găsit după o jumătate de oră, într-un tufiș, de către Polițiștii de la Secția 7 din Capitală.

Reprezentanţii Autorității Pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA) au ridicat ieri 6 maidanezi din zona unde s-a întâmplat tragedia. Unul dintre câini a fost filmat și fotografiat de jurnaliști, întrucât avea urme de sânge pe bot. Fiind principalul suspect în cazul morții copilului.

Anchetatorii vor recolta probe biologice de la toți câinii capturați pentru a verifica dacă aceștia au fost implicați în uciderea copilului de patru ani. Dacă se găsesc urme de ADN, câinii ar putea să fie eutanasiați. Iar bunica s-ar putea alege cu dosar penal pentru neglijență, întrucât îi avea pe cei doi copii în grijă.

Potrivit ultimelor date furnizate de autorități, în București trăiesc aproape 65.000 de câini fără stăpân. Numai în 2013, peste 5.000 de persoane au fost mușcate pe stradă de câinii din Capitală.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata