Breaking news

Copil de 15 ani, înecat într-un ștrand din orașul Cluj-Napoca

loading...

Un copil în vârstă de 15 ani din Dăbuleni, venit cu familia la Cluj, ca să vândă pepeni, s-a înecat într-un ștrand din oraș.

copil inecat strand clujTragedie la Cluj Napoca. A venit împreună cu familia ca să facă un ban în inima Ardealului, prin vânzarea pepenilor, dar pleacă acasă în patru scânduri. Tânărul din Dăbuleni a mers la un ștrand din Cluj pentru a se răcori însă a sfârșit tragic.

Directorul  unității de agrement, Ioan Morocăzan, a declarat că ştrandul era închis şi nu îşi explică modul în care tânărul a intrat în incintă.

“Programul de funcţionare al ştrandului este până la ora 19.00, iar incidentul a avut loc după ora 20.00, respectiv după închiderea programului. Nu îmi explic cum a putut intra acel tânăr în incintă, dacă a sărit gardul. Vom verifica” a spus Morocăzan.

Băiatul a fost observat de salvamarul ştrandului care se afla încă acolo. Acesta a încercat să îl resusciteze până la venirea ambulanţei, însă fără succes. Și medicii de la SMURD au aplicat măsurile de resuscitare, dar nu au mai reușit să-l readucă la viață pe tânăr.

La faţa locului au ajuns şi rudele băiatului, care dau vina pe cei care păzesc şi administrează ştrandul din Cluj.

Nu se poate! Asta e imposibil! De exemplu, cum a fost şi nepotul meu, venea altul mai mic. Sau Doamne fereşte, altcineva, un copil de pe stradă scapă de sub supravegherea părinţilor şi vine aici şi cade în apă, cine îl salvează, domnule? Patronul trebuie să aibă paznici salvatori”, a spus bunicul tânărului înecat.

Trupul neînsufleţit al copilului a fost transportat la IML Cluj, unde i se va face necropsia. Poliţiştii au demarat acum o anchetă pentru a afla exact cum s-a petrecut întregul incident.

Până la finalizarea anchetei, ștrandul din Cluj va rămâne închis. Ştrandul unde a avut loc incidentul este administrat de Regia Autonomă a Domeniului Public din subordinea Primăriei Cluj-Napoca.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata