Breaking news

Copii intoxicați cu gaze de sondă în județul Dâmovița

loading...

Doi copii, în vârstă de 12 și 14 ani, s-au intoxicat sâmbătă, cu gaz de sondă, în timp ce se plimbau cu bicicletele în apropierea unui parc de sonde din judeţul Dâmboviţa.

smurd sonda gazCei doi copii se plimbau cu bicicletele, sâmbătă la prânz, între localităţile Adânca şi Bucşani, lângă un parc de sonde. La un moment dat, unuia dintre copii i s-a făcut rău și a leșinat.

Primele noaste date arată că băiatul de 14 ani se plimba cu bicicleta împreună cu băiatul de 12 ani, şi el tot cu un vehicul pe două roţi, în apropierea platformei petroliere dintre Adânca şi Bucşani, iar la un moment dat celui mai mare i s-a făcut rău. Un paznic de la societatea din zonă a anunţat la 112 că băiatul de 14 ani este în stare de inconştientă, căzut la pământ, şi necesită îngrijiri medicale, iar cel de 12 ani se află în stare mai bună. Aceşti copii s-ar fi intoxicat cu gaz metan, este o constatare medicală preliminară”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa, Adelina Torcica.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Dâmboviţa şi un elicopter SMURD.

Băiatul de 14 ani a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul de Copii “Grigore Alexandrescu” din Bucureşti, iar cel de 12 ani a fost adus cu o ambulanţă, la aceeaşi unitate medicală.

Poliţiştii au sosit la fața locului și au demarat o anchetă pentru a stabili cum de a fost posibilă această nenorocire.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata