Breaking news

Consiliera Melania Vergu a fost demisă de Ministrul Educației

loading...

După o săptămână în care a ținut prima pagină a ziarelor și  a deschis buletinele de știri, datorită proiectului de 4 milioane euro finanțat de minister,  Melania Vergu, a fost demisă de Ministrul Funeriu, joi seara, conform comunicatului de presă publicat pe site-ul instituției.

melaniaverguMinistrul Daniel Funeriu, prin OMECTS nr. 4035, din data de 3 iunie 2010, a dispus eliberarea din funcţie a consilierului personal, începând cu data de 3 iunie 2010, se arată în comunicatul de presă de pe site-ul ministerului.

Decizia ministrului survine după scandalul mediatic în care a fost implicată consiliera, după ce în presă au apărut informații cu privire la proiectul acesteia finanțat de Ministerul Educației. Firma consilierei ar fi primit un proiect de patru milioane de euro pentru a derula programe de formare profesională în şcolile din România, domeniul în care Vergu deţine o funcţie publică. Potrivit unui document obţinut de Realitatea TV, Melania Mandas Vergu s-ar fi folosit de funcţia sa în derularea acestui proiect.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata