Breaking news

Comisari ai Gărzii Finanicare trimiși în judecată pentru mită

loading...

Procurorii DNA au trimis ăn judecată doi comisari ai Gărzii Financiare Bucureşti şi pe fiul unuia dintre ei, fiind acuzaţi că au cerut 3.000 de lei de la administratorul unei firme de pompe funebre.

garda_financiaraProcurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) i-au trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pe Valentin Laurenţiu Kolozsi şi Florin Gheorghe, comisari în cadrul Gărzii Financiare – Secţia Bucureşti, pe care îi acuză de luare de mită. Alături de aceştia va fi judecat şi Mihai Aurelian Gheorghe, fiul Florin Gheorghe, pentru complicitate la luare de mită.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori, în 4 iunie, Valentin Laurenţiu Kolozsi şi Florin Gheorghe, în timp ce efectuau un control de specialitate la o societate comercială care are ca obiect principal de activitate servicii de pompe funebre, au pretins 3.000 de lei de la administratorul societăţii.

Tribunalul Bucureşti a emis, în 5 iunie, mandate de arestare preventivă pentru Valentin Laurenţiu Kolozsi şi Florin Gheorghe pe o perioadă de 29 de zile pentru Mihai Aurelian Gheorghe pe o perioadă de 20 de zile.

Dosarul va fi judecat de Tribunalul Bucureşti.


loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata