Breaking news

Codruț Marta a cerut CNA, printr-un împuternicit cedarea unei licențe radio din Arad

loading...

Codruț Marta, fostul șef de cabinet al lui Sorin Blejnar, fost șef al Fiscului, dat în urmărire internațională, a solicitat prin intermediul unui împuternicit, ca CNA să cedeze licența unui post de radio din Arad către altă persoană.

codrut martaConsiliul Național al Audiovizualului a primit o solicitare de la societatea Glasul Aradului SRL de cedare a licenţei audiovizuale a postului de radio Glasul Aradului către societatea Joi Media Enterprise SRL.

Potrivit documentelor depuse la CNA, asociaţii societăţii Glasul Aradului SRL sunt: Twenty Two Media SRL (50%) şi Marta Codruţ Alexandru (50%). Asociaţii Twenty Two Media SRL sunt: Roţiu Dan-Alex (52,4%) şi Ivan Alexandru (47,6%).

Maria Muntean este asociatul unic al societăţii Joi Media Enterprise SRL, care ar urma să preia postul de radio Glasul Aradului.

Potrivit documentelor depuse la CNA, Codruț Marta a împuternicit pe 23 februarie 2013 pe Alexandru Codruț, să-l reprezinte în Adunarea Generală a asociaților firme care deține licența radio pe care vor să o cedeze altei companii.

Procura specială, datată 23 februarie 2013 nu a fost însă cuprinsă în dosarul depus la CNA.

Codruţ Marta este dat în urmărire internaţională din 2012, find cercetat în mai multe dosare de evaziune fiscală, alături de mai mule persoane printre care și Sorin Blejnar.

La vederea documentelor, membrii CNA au rămas stupefiați și au anunțat că vor sesiza organele abilitate.

Cred că Interpolul ar jubila la această informaţie”, a spus Radu Călin Cristea, membru al CNA.

El are regim de urmărire generală, trebuie să anunţăm nişte foruri, nişte organe. Domnul Marta Codruţ are un statut special în acest moment în România. Suntem obligaţi să respectăm legile ţării pe teritoriul căreia ne desfăşurăm activitatea”, a spus Laura Georgescu, preşedintele CNA.

Poliţia a fost sesizată pe 25 mai 2012 cu privire la dispariţia în împrejurări suspecte a lui Codruţ Alexandru Marta, fostul şef de cabinet al fostului preşedinte ANAF Sorin Blejnar, de către soţia acestuia, Andreea Marta, care a precizat că ultima dată soţul ei a fost văzut pe 21 mai.

Ulterior, Inspectoratul General al Poliţiei Române a dispus darea în urmărire internaţională prin Interpol a lui Codruţ Alexandru Marta.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata