Breaking news

Cod roșu de ninsori abundente în trei județe din România

loading...

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare “COD ROȘU” de ninsoare abundentă, puternic viscolită și troienită, pentru județul Buzău, sudul județului Vrancea și jumătatea de nord a județului Brăila.

cod rosu de ninsoriCodul Roșu de ninsori abundente intră în vigoare azi la ora 15.00, și este valabil până la ora 21.00 în  județul Buzău, sudul județului Vrancea și jumătatea de nord a județului Brăila.

În acest interval de timp, în zonele menționate, vizibilitatea va fi redusă spre zero iar viteza vântului la rafală va fi de peste 70-80 km/h.

Din cauza acestei avertizări meteo de vreme severă, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA informează participanţii la trafic că începând cu ora  14.00, toate drumurile naționale din cele trei județe se vor închide.

Codul Roșu vine după cel portocaliu, care a făcut prăpăd în 18 județe din România. Autostrăzile A1, A2 Și A3 au fost închise circulației rutiere din cauza viscolului, al fel s-a întâmplat și cu 26 de drumuri naționale. Iar 19 trenuri au fost anulate.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata