Breaking news

CNADNR spune că lucrările la Autostrada Orăștie-Sibiu sunt în desfășurare. În realitate, NU SE LUCREAZĂ

loading...

Compania Națională de Drumuri și Autostrăzi minte poporul cu nerușinare. În timp ce muncitorii de la șantierul autostrăzii Orăștie – Sibiu, stau pe linie moartă, CNADNR susține cu tupeu că ”lucrările sunt în desfășurare”.

autostrada sibiu - orastie - pontaLa câteva ore după ce Digi 24 a prezentat un reportaj cu stadiul lucrărilor la autostrada Orăștie – Sibiu, ce ar trebui inaugurată la 15 noiembrie 2014, CNADNR dă un comunicat de presă halucinant în case spune că acolo se lucrează de zor.

„Lucrările de drum la Autostrada Orăștie – Sibiu sunt în desfășurare. Ipotezele lansate în mass-media conform cărora motivul unei presupuse opriri a lucrărilor ar fi de natură financiară sunt complet false, întrucât au fost efectuate plăți, iar în perioada imediat următoare vor fi efectuate și alte plăți semnificative în vederea atragerii de fonduri europene. De pildă, în acest moment, se află în verificări, urmând a fi plătit un certificat de lucrări în valoare de 17 milioane RON. Motivul pentru care o parte din utilaje așteaptă să poată interveni, se referă la faptul că procesul tehnologic nu presupune utilizarea concomitentă a tuturor utilajelor, pe tronsonul de autostradă desfășurându-se deja lucrări de asfaltare”, precizează CNADNR în comunicatul de presă remis exclusivNEWS.ro.

În realitate, lucrurile stau fix pe dos. Lucrările sunt oprite iar muncitorii stau să păzească utilajele trase pe linie moartă. Lucrările s-au împotmolit din cauza lipse banilor și a avizelor de consolidare a unui deal de la marginea autostrăzii.

În urmă cu cinci zile, Ponta dădea asigurări că tronsonul de autostradă va fi dat în folosință pe 15 noiembrie.

„Am discutat şi cu reprezentanţii firmei şi cu reprezentanţii CNADNR şu mi-au confirmat faptul că, de data aceasta, se vor ţine de termen iar pe 15 noiembrie se va circula neîntrerupt între Sibiu şi Deva”, spunea premierul în 12 septembrie.

Lucrările la autostrada Sibiu-Orăștie au început în 2011, iar în 2013 au fost date în folosință trei tronsoane. 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata